Skär kycklingen i lagoma bitar och stek dem i olja tills dem är klara. När osten har smällt och blandats med såsen så häll i kycklingbitarna och rör om
Kyckling på fredag, ja det är precis vad det kommer att bli idag. Ska idag göra en parmesangratinerad kycklingfilé och till det blir det en krämig fjärilspasta
Arrangera kycklingspetten på tallriken. Skär undertiden kycklingfilèerna i bitar och marinera dem i sweet chilisåsen ca 10 minuter. 400 gram kycklingfilé(er)
Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader. Även coleslaw fick en plats på tallriken 400 g kycklingfärs
Brynt kyckling i en krämig sås av lök, paprika & champinjoner. Jag brukar göra på innerlårfiléer av kyckling istället för bröstfiléer, det blir mycket saftigare
Den här gången åt vi risotton med parmalindad kycklingfilé. Parmalindad kyckling4 inte alltför stora kycklingfiléer8-12 skivor fin parmaskinkaolivolja till ungsformen. Börja med att lägga ut 2-3 skivor parmaskinka per kycklingfilé på en skärbräda. Stek kycklingen i ugnen på 150-160 grader tills den har en innertemperatur på 72-74 grader. Risotto2 schalottenlökar, finhackade2 vitlöksklyftor1 dl olivolja3 dl Arborioris eller Carnaroliris2 dl vitt vin torrtCa 1 liter kycklingbuljong, varm2 dl (60g) finriven parmesanostKoka upp buljongen i en egen kastrull. /Jörgen 4 inte alltför stora kycklingfiléer
Gjorde denna supergoda lasagne med kycklingfärs och familjen tyckte den var så god. Hm sen så kom de ju på mig att det var kycklingfärs och inte vanlig nötfärs
En jättegod kycklingrätt med asiatisk touch. I den här matfoldern som jag norpade med mig från Bak- & Chokladfestivalen nu i veckan, hittade jag den här goda kycklingrätten som jag var tvungen att testa omgående
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Dela på smördegen i lagom stora bitar till att göra ett litet paket med kycklingen i