Blanda mjölken med kryddor och ströbröd och låt svälla en stund. Persilje- & Citronkräm. (eftersom jag gör större mängder på jobbet så lägger jag dem direkt på plåt med papper och kör dem klara där, funkar finfint)
Kycklingbiffar. Detta recept är en kykling-variant dessutom, med en kvarg-citronkräm och ungsstekt potatis med fräsch sallad – ett intressant, smakrikt och hälsosamt alternativ, you must try it
Kom på en supersmart idé så jag gick hem och slängde ihop en god kycklingfärsröra med lite goda kryddor som jag sedan bredde ut på ett smort bakplåtspapper
Blanda ingredienserna för hand eller i matberedare med kniven monterad. Platta till bollarna något med stekspadens kant i ett litet rutmönster, så ligger de plant i stekpannan
Servera gärna med ångkokt potatis och grönsaker, exempelvis broccoli. Kycklingbiffarmed örtsås4 port400 g kycklingfärs1 löksalt & pepper2 msk hackade färska örtkryddor, till exempel persilja, basilika, rosmarin2 tsk potatismjöl eller maizena1 dl gräddesmörÖrtsås
Servera kycklingbiffarnamed de rostade rotfrukterna och ruccolasallat. Livsmedel. KycklingbiffarByt ut köttfärsen mot kycklingfärs och njut av goda och hälsosamma biffar till middag
Citronkrämmed grädde, hallon och havrecrunch. Smaksätt med lite kardemumma eller vanilj. Citronkräm. Varva citronkräm, grädde, hallon och havrecrunch i portionsglas precis innan servering
Det här är en vardagsrätt som går på repeat hemma hos oss, kycklingbiffar och rostade morötter, som vanligtvis serveras med fetaost, en klick grekisk yohgurt och den sallad vi råkar ha hemma
Dom kommer allt mer sällan nu, men ni som hängt med på Instagram vet ju att jag just nu är gravid och då har inte orken eller inspirationen varit på topp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.