1 form, ca 6-8 port. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Häll blåbären i en pajform. Strö över socker, vaniljsocker och potatismjöl och blanda runt så att alla bär täcks av sockerblandningen
Hej på er. Här skiner solen, härligt att våren äntligen kommit. Igår var jag i Stockholm på ett spännande möte som jag verkligen hoppas på, vi får väl se vad det resulterar i
Nu är det snart ett nytt år. Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriver faktiskt är intressant
Hej på er. Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Hej igen. Desserten på Nyår satt som en smäck. Det godaste jag ätit på länge faktiskt. Receptet finns att hitta lite var stans på nätet så jag vet inte riktigt vem som uppfann det
En smulpaj som får lite av knäckkaraktär eftersom smör, grädde och sirap kokas upp före det man rör ner havregrynen och de andra torra ingrediensernatill form på 30x30 cm150 g smör1 dl vispgrädde½ dl sirap500 g rabarber, i bitar
Tjingeling,. Så härligt att det äntligen är fredag igen. Väldigt efterlängtat. Såhär till helgen passar det ju väldigt bra med fika och kanske en god dessert efter middagen, varför inte en paj
Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan