Skala och skär potatisen i skivor eller bitar. Lägg potatis och paprika i grytan. 4 st potatisar. Skala och hacka löken grovt och lägg i grytan tillsammans med köttet
Bägge två tillagade jag i min nya Crockpot. Jag serverade det kallskurna köttet med potatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsås med glögg smaksatt med fikon och portvin som fått reducera och koka ett par timmar
Det var ett tag sedan jag använde mig av min fina Crock-Pot, men jag blev så sugen och inspirerad av mina vänner i en facebook grupp om Crock-Pot, så det var bara att plocka fram den
en CrockPot. Servera med ris, kokt potatis eller quinoa, eller bara ett gott bröd och en grönsallad. En kväll när jag hade tänkt laga en indisk gryta på kyckling men inte fick tag på de rätta ingredienserna fick det helt enkelt bli en av vädret inspirerad höstgryta
(Gjorde min i Crockpot men funkar lika på på spisen…). Fräs bacon i en torr gjutjärnsgryta (eller i en stekpanna om du tänker använda din crockpot senare), i med lök
(el crockpot på låg värme ca 4½ h) Fräs kycklingen så att den får lite färg på ytan och lägg den i en ugnssäker gryta, ringla över lite olja, i med den hackade löken
Är det någon dag i veckan som jag tycker om att låta crock-poten jobba så är det på söndagar, bara förbereda på morgonen och så får grytan sköta sig själv under dagen
Detta är definitivt den mest snabblagade rätten jag någonsin gjort i vår crockpot. Läs mer här >> Eller vill du se fler crockpot-recept så klicka här >>
Jag har idag invigt en CrockPot. Servera gärna med potatismos och ett rustikt rödvin. Jag utgick från det recept som följde med i receptfoldern för CrockPoten
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i CrockPoten