Torsdagen hade jag minvanliga kortdag och fredagen blev inteheller någon full arbetsdag, så med faciti hand skulle jag nog ha varit hemma längre innan jag försökte mig på att jobba
Och vet ni vad…redan efter cirka två timmar tror jag det var, så började det dofta gott från grytan. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blirotroligt mört ochsaftigt efter en tillagningiCrock-Pot
Blanda alla vätskor och häll icrock-poten. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter ialuminiumfoliéoch den fickliggaochvilainnan jag skär upp den
Börja med att steka upp grytbitarnailite smör och lägg dem icrockpoten. Smakerna från köttet, löken och kryddorna kommer verkligen fram när man kokar den sakta i låg temperatur
Det var ett tag sedan jag använde mig av minfinaCrock-Pot, men jag blev så sugen ochinspirerad av mina vänner i en facebook grupp om Crock-Pot, så det var bara att plocka fram den
Allra bäst är det att använda stektermometeroch ta ut skinkan när den har en innertemp på ca. Har ingenCrockpot utan en RusselHobbs, men det fungerar minstlika bra
Tillaga på hög nivåi tre timmar, rör om då och då. Igår testade jag att göra risgrynsgrötiCrockPottenoch det var himlasmidigt (jag är nog lite småkär iminCrockPot)
Har nån erfarenhet av helakycklingfiléeroch hur lång tid de behöver i en crock pot. Dagens mysiga långfrukost blev extra mysig för helafamiljen var vaken och åt tillsammans
Den här gången blev det två middagar för helafamiljen samt fyra matlådor. Tillkycklingen serverade jag stektvitkål men cocktailtomatervilket gav en jättegod mejerifrimiddag
Som känt sedan tidigare är jag helt förälskad imincrockpot. visserligen har jag varitledig så hade visst kunnat stå vidspisen länge ochvridaoch vända och kolla köttet, men hellre gör jag ju annat när jag är ledig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.