Ansa och skär purjolöken i tunna skivor och lägg i en ugnsform. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin och citron samt apelsinsaft i en skål
"Det här är den godaste fisksoppan jag någonsin ätit, och jag har ätit en hel del fisksoppa". Som vanligt gjorde vi rejält och fick lite matlådor att lägga in i frysen
Blanda grädden med senap ochfiskfondoch häll den över laxen. Jag har börjat använda syrad grädde och tycker att den tillför både djup och syra i rätten
Blir så syrligt och fräscht. Fisk med citronsås är alltid gott. Lägg den fisken i en ugnssäker form. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk
Skala och skiva potatisen i ca ½cm tjocka skivor. Skala och skiva även löken lika tjockt. Vispa upp ägg med grädden och smaka upp med salt och vitpeppar