Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. I helgen hade vi gäster på besök och jag var så himla sugen på kinamat så det fick bli det till middag här hemma
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
20 November 2016. Fläsk,. Kinesiskt. Sötsurt fläsk (Traditionell) - Tang cu li ji (糖醋里脊). Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare
Strimla köttet och pudra över ca 1 msk maizena. Ställ i kylen i 30 minuter. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite
Speciellt kinamaten kan jag sakna, men det är faktiskt superenkelt att göra hemma själv. Vi har ju bott i huset i två år nu och en av sakerna som jag saknar mest med att bo inne i stan är närheten till alla restauranger