Soppa är perfekt mat när man är lite småhungrig och samtidigt frusen. Man kan väl säga att den här soppan är en utveckling på den klassiska potatis och purjolökssoppan men den får i denna skepnad lite sällskap av god palsternacka och lite räkor
Skala sparrisen och skär upp i 1 centimeter långa bitar. Lämna gärna topparna oskurna. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och koka sparrisbitarna och topparna i 2-3 minuter
koka lite sparris vis sidan av och garnera o slovaker i soppan om du vill. Mycket gott. 2 pers. koka 4 potatisar och 400g blomkpl i saltat vatten i 20min
Men nu ska jag inte pratat om pizza utan om en linssoppa jag testade häromdagen. Jag fick med en färdig förpackning röd linssoppa från Yelli i senaste Loddo boxen (ni kan se vilken soppa i →detta inlägg) och eftersom jag börjat äta mindre kött och mer vegetariskt så var jag inte sen att testa
Soppa. Servera soppan med en klick kompott i mitten och det fyllda musselskalet. Soppa. Det här är ett jättgott recept från Tina Nordströms bok Jättegott Tina