tillbehör

tillbehör

  • 19 Recept
Rotfruktschips med smetana och löjrom

Rotfruktschips med smetana och löjrom

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl smetana 80 gram amerikansk löjrom 125 gram Rotfruktschips 1 kruka(or) färsk gräslök Köp receptet
Aprikos- och ädeloströra på svarta sesamkex

Aprikos- och ädeloströra på svarta sesamkex

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 140 gram ädelost , special kvibille 150 gram färskost 10 st aprikos(er) , osvavlade 50 gram ruccola 1 st sesamkex , svarta 50 gram ärtskott , till topping Köp receptet
Minipajer med getost och fikon

Minipajer med getost och fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0 st filodeg 0 st smör , smält 200 gram getost 14 st fikon , torkade 30 gram spenat , (en stor näve) 4 st ägg 2 dl mjölk 1 st salt 2 st fikon , färska 1 muffinsformar , stora 0 st svartpeppar Köp receptet
Spett på fläskfilé

Spett på fläskfilé

Skär fläskfilén i bitar. Dela paprikan i bitar. Stek fläskfilén i smör i en stekpanna tills den fått fin färg
Grön ärtröra med pepparrot

Grön ärtröra med pepparrot

Ingredienser Portioner. ca 3 dl 250 g frysta gröna ärter 1 dl cottage cheese 1 msk pressad citronjuice 3 msk riven färsk pepparrot 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grönkålsfärskost med pepparrot

Grönkålsfärskost med pepparrot

Ingredienser Portioner. 6 3 dl gräddfil ca 50 g färsk grönkål 2 tsk olja 1/2 krm salt 1/2 krm svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grönkålscrème

Grönkålscrème

Ingredienser Portioner. 4 500 g rotselleri 4 dl vispgrädde 250 g hackad grönkål 65 g bladspenat salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen

Räkfrossa med tre goda såser

Blanda alla ingredienser, ställ i kylen för att såserna ska mogna i smaken. 3 dl Norrmejerier Gräddfil
Räkor med tre såser

Räkor med tre såser

Mangosås. Smaksätt 1/3 av grundsåsen med mango chutney, citron samt tabasco. American dip. Smaksätt 1/3 av grundsåsen med chilisås samt riven pepparrot
Potatis och rotsaker i ugn, med limeyoghurt

Potatis och rotsaker i ugn, med limeyoghurt

1. Skala och skär potatis och rödlök i klyftor. Skala och skär palsternackor och morötter på längden. Skär aubergin, squash och paprika i grova bitar
Vitlöksrostad potatis

Vitlöksrostad potatis

4 portioner. 1 kg färskpotatis eller delikatesspotatis. 3-4 vitlöksklyftor. olivolja. flingsalt. 1 dl blandade helst färska örter (gräslök, persilja, basilika), frusna örter går bra också
Ädelfärskost med grönpeppar

Ädelfärskost med grönpeppar

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner
Färskoströra

Färskoströra

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 1 sats portioner
Lingonchutney

Lingonchutney

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 6 portioner