Toppa soppan med morotsstrimlor och dill. Värm soppan tillsammans med fiskbitar och spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min. 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa 200 g gösfilé 65 g bladspenat 1 morot 2 msk hackad färsk dill
Soppa, en något bortglömd maträtt emellanåt i vårt avlånga land. Jag tycker soppa är en perfekt maträtt att ställa fram på middagsbordet då det förutom att vara värmande på kyliga dagar också är riktigt gott och något som kan varieras i all oändlighet
Den här smarriga mixade vitkålssoppan med broccoli påminner lite om en mixad vitkålssoppa med ost som jag gjorde för ett tag sedan och som jag blev väldigt förtjust i (se här)
Häll över alla grönsakerna och buljongen i soppan. Dela fisken i bitar och lägg ner dem i soppan. Låt fisken sjuda i soppan ett par minuter tills den är genomkokt
Nu när hösten är här och det faktiskt är ett riktigt bra svampår så rekommenderas denna goda soppa som fungerar lika bra som en förrätt som en middagsrätt
Jag firade med den här supergoda fisksoppan med räkor och aioli. Fisksoppa. Soppan går bra att frysa, men hoppa då över räkorna och lägg på räkor när du ska äta soppan