Fisksoppa med chiliaioli och vitlöksbröd
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 2 röster

Ingredienser

  • 4 st potatis
  • 1 st fänkålsstånd
  • 1 st purjolök
  • 2 msk rapsolja
  • 1 st förpackning krossade tomater
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 6 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 375 g torskblock
  • 200 g räkor med skal
  • salt och peppar
  • 75 g smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st baguette
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm paprikapulver
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.