1800 g fläskfilé. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 1Varva bacon, fläskfilé och svamp- och paprikafräset i en smord ugnsform
Ta bort senor och fett från fläskfilén och skär den i lagom stora och tjocka grytbitar. Smält smöret i en stekpanna eller kastrull och bryn fläskfilébitarna runt om på hög värme
Grilla eller stek fläskfilén på hög värme tills den är rosa i mitten. Putsa fläskfilén och dela den i 2 centimeter långa bitar. 500 g fläskfilé. 500 g fläskfilé 1 tsk finriven, färsk ingefära 0,5 tsk socker 0,5 tsk salt 0,5 tsk grön tabasco 2 små fasta bananer 2 msk jordnötter, grovhackade 2 msk färsk koriander eller asiatisk basilika, finhackad
600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé smör 2-3 morötter 2 msk curry 1-2 vitlöksklyftor 4 dl matlagningsgrädde, ca Flingsalt, efter smak Nymalen svartpeppar, efter smak