Jag har bakat godaste kexen, de är helt klart de godaste jag ätit o framför allt bakat. Blanda samtliga ingredienser, kavla sedan ut detta emellan två bakplåtspapper
På detta vis kan degen alltså utveckla glutentrådar utan att man behöver knåda. Ett nybakat bröd på helgen är svårslaget, så jag sätter ofta en deg fredag kväll som får jäsa över natten
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Tillsätt filmjölken och blanda ihop allt till en deg. Inspiration från Lindas Bakskola. Bröden tar totalt ca 4 minuter att grädda i stekpannan. 2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). Vänd brödet när det får bruna fläckar, ca 2 min per sida. 2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet)
Bara en ynka dag kvar. Usch, har känt mig på dåligt humör hela dagen. Men det har nog inte med jobbstart att göra, dagen har bara känts fruktansvärt tråkig
Fräs färsen ihop med grönsakerna och svampen, blanda i majsen sist. Krydda och smaka av. Dra pannan åt sidan när vätskan har kokat in och röran inte är för blaskig - då blöter den upp pajdegen