Google Analytics är riktigt roligt. All tänkbar statistik för den här lilla bloggen går att få fram, inklusive (och det var mest därför jag skaffade verktyget) de mest använda sökorden på Google
Synd, för personligen hade jag kunnat sitta där på en filt på gräsmattan i den ljumma kvällssolen hela kvällen, det är ju precis sånt där som jag gillar mest med sommaren
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Bryn köttfärsen klar, lägg i tacokryddan och pressa i vitlök och häll i tomatkross. 500 gram med krossade tomater. 1 vitlöksklyfta 500 gram med krossade tomater
Häll i krossade tomater, krydda sedan med salt och timjan. 2 dl krossade tomater. 2 dl krossade tomater. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner)