Rör smör, socker och cream cheese ljust och luftigt i en stor skål. Rör ner ägget. Sikta ner mjöl och bikarbonat och tillsätt apelsinsaft och rivet apelsinskal
Inför kommande helgs festligheter har jag bakat biskvier. Små godingar som jag bakat många gånger. Den här gången med alla gästers preferenser i åtanke blev de mer åt LCHF-hållet
Denna gång gjorde jag en halv sats i en mindre långpanna för att bli av med alla mina äggvitor. Googlade att en äggvita väger ca 35 gram och jag hade 140 gram så det räckte precis
Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning. Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning
Vispa äggvitorna i någon minut och tillsätt florsockret under fortsatt vispning. Rör ner mandeln. Känns smeten för tunnflytande så tillsätt majsstärkelse
Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Vi äääääälskar det. När vi växte upp kunde man köpa det i kiosken på gymnasieskolan och när vi var i Tyskland en gång lyckades vi hitta tefatsstora biskvier i ett bageri
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund