Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Vi äääääälskar det. Chokladbiskvieri långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vinyligen provat båda två
Chokladbiskvier, den goda, chokladdoppade kondisbiten. Åh vad det här väcker minnentillliv. En av mina absoluta favoriter, faktum är att chokladbiskvier var det första jag bakade och visade upp här på bloggen
Botten500 g mandelmassa 1 dl strösocker 2 äggvitor. 1Hallonmarängsmörkräm6 äggvitor, från stora ägg 3 dl strösocker 2 krm salt 500 g smör, rumsvarmt 2 dl hallonpuré (ca 300 g mixade och silade hallon). 1Dekoration300 g vit choklad 0,5 tsk neutral olja frystorkade hallon
Häromdagen hade vilite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilkagottegrisar alla iminfamilj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inteihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fickmig att lägga det i sparahögen var nog farinsockretitoppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.