När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Så kylskåpsrensingsmiddagen blev en sallad här på bloggen också, jag har uppdaterat den med honungsdressad spetskål som bas för att den ska bli riktigt matig
Lofsans Power Bowl innehåller sallad, quinoa, lax marinerad i sesamolja, chili och ingefära, rödbeta, edamamebönor, picklad morot, fetaost, wasabi-aioli och rostade sesamfrön
Det här är en riktigt god och fräsch sommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Jag brukar göra den här salladen i lite olika tappningar varje sommar, Ingredienserna är inte huggna i sten, utan du kan variera efter tycke och smak
Skölj sallaten och låt den rinna av väl. Lägg upp på ett fat. Klyfta, kärna ur och skär päronet i bitar. Lägg päronbitarna på sallaten och strö över grovt hackade valnötter
Strimla salladslöken. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna. Fräs salladslök, citrongräs och färs under omrörning i en stekpanna med olja, 10 minuter. 2 st salladslökar. 5 st romansallad