Nu ska ni få ett riktigt gott LCHF-recept. Ni är en hel del som söker på just LCHF i bloggen och jag hoppas att just detta recept med mozzarellabiffar och blomkålsris kan vara något för er
Perfekt variation till köttfärsåsen. När köttfärsen är genomstek tillsätter du grönsakerna. Nu börjar vi återfinna lugnet här, så därför har vi hunnit med att laga ett riktigt storkok i helgen
Har man köttfärssåsrester i frysen går den här supersnabbt att veva ihop. Köttfärssås. Koka pastan och blanda tillsammans med köttfärsen i ugnsfast form
Blanda köttfärsen, först med salt och peppar. 400 gram köttfärs1. 400 gram köttfärs. 5 tsk salt1 kryddmått svartpeppar1/2 dl ströbröd4-5 dl mjölk1/2 vitkålshuvudmargarin och lite sirap till stekningenSätt på ugnen 175 graderSkär kålen i små bitar eller strimlor
Blanda ihop ingredienserna till färsen (köttfärs, keso, ägg, grädde och örtsalt )Skala och hacka löken, skär vitkålen i mindre bitar och stek i stekpanna med smör tills det mjuknat