1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Picklad rödlök. Skiva rödlöken tunt och lägg i en skål. Tillsätt limesaft, vatten, honung och salt och låt dra till servering
2014-05-15 | 13. 00. 11. Hade bara en lektion idag, drog till gymmet efter den o körde cardio-och rygg. Hade kvar ett tortillabröd från igår så fyllde det med en burk makrill i tomatsås, ruccola, gurka, oliver, tomat och krydda
Idag blev det sallad med en mejerifri tonfiskröra, som serverades till middag. Sallad med tonfiskröra. Blanda ägg, tonfisk, purjolök, majonäs, kryddor och citronsaft, till en röra
Jag brukar alltid fråga de som inte gillar fisk och de bara ätit fryst fisk eller även testat färsk. Om ni är minsta skeptiska till fisk så ge det en enda liten chans till, men köp då hem en bit färsk fisk
Det måste präglat mig mer än jag trott, för när jag nämnde det för Daniel när vi åt fisk med mandel till middag i förra veckan sa han att ‘jag vet älskling, du brukar berätta om det’, med en ton i rösten som antydde att det är det första jag berättar för någon jag nyss träffat
Låt tonfisken rinna av. Vänd i tonfisken försiktigt utan att smula till den för mycket. tonfisk. -4 portioner2 burkar tonfisk i vatten1 bit purjolök eller 1 vanlig lök1 liten bit ingefära2 vitlöksklyftor1 röd paprika2 tsk curry1 tsk gurkmeja (kan uteslutas men det ger en vacker färg i maten)1 hönsbuljongtärning3 dl creme fraiche3 dl grädde (valfri fetthalt). 2 burkar tonfisk i vatten
Med torskrygg i frysen, blev det fisksoppa till middag. Till sist Tillsätts fisken, som först delats i mindre bitar och låt allt sjuda tills fisken är klar