Vi har en stackars bortglömd krusbärsbuske, som mot alla odds gav 1,5 liter finfina bär i år. De blev till en jättegod marmelad, som är perfekt till ostbrickan
Hej på er. Här kommer dagens middagstips, en kycklingsallad som sätter smak på sig själv. Jag gillar som ni nog har snappat upp det här tillagningssättet
Lätt mat, men ändå riktigt mättande, perfekt för en senare middag i skenet av levande ljus. Salladen har en bas av puy-linser (nya favoriten), gröna blad, ärtskott, sockerärtor, tomater och avokado
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
02 Sep. 09. 27. Bullar i mängder. 0kommentarer. När jag bakar bullar så gör jag sällan bara en sort. Varför ska man göra det när man kan göra en massa olika
Har du testat att syra surkål någon gång. Att göra hemgjord surkål är superenkelt. Om man vill förbättra sin tarmflora så ska man äta fermenterad mat för att tillföra probiotika till kroppen
Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Eftersom jag vanligtvis missar Malmöfestivalen får jag inte längre min årliga fix (och eftersom jag heller inte hänger så mycket på västkusten på somrarna där man kan köpa dem i kiosker som nattamat – hur grymt är inte det
Detta åt vi för några dagar sen. Enkelt & väldigt gott. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Mina kommentarer. Min hade knappt fått färg och satte sig som cement i botten av mina formar. Vi hade gäster i helgen och jag gjorde en meny med citron som tema