3 kg fläskkarré. Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Plommonspäckad fläskkarré. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Bryn köttet i smöret (gärna i omgångar) och lägg över det i en gryta. Salta och peppra. Koka upp vattnet och häll det över köttet, så att det precis täcker, koka cirka 15–20 minuter
Lagade en god gratäng med fläskytterfilé i helgen. 600 g fläskytterfilé alt. fläskfilé4 tomater1 pkt baconfärska champinjoner3,75 dl vispgrädde3 msk sötstark senap1,5 vitlöksklyftakalvfondRiven ostev smör till stekningGör så här. Skär fläskytterfilén i 2 cm tjocka skivor. Kram 600 g fläskytterfilé
Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, i skivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund