Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Jag måste ändå ge mig själv en klapp på axeln för att ha lyckats åstadkomma något som ändå ser ut och smakar som bröd, när det var just det som var tanken
Raw bars. 2016-02-10, 13. 50. Den första februari införde jag sockerförbud för mig själv. Alldeles för mycket sött på en alltför lång period gjorde att måste sätta stopp och göra nåt åt beroendet
Idag är det verkligen burrigt väder. Igenmulen himmel, snöglopp och isiga vindar. Man får försöka ta in våren med alla möjliga trick, t ex genom att bjuda på en vårlig paj med fyllning av både lax, spenat och sparris
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Jag har ett kluvet förhållande till Ernst Kirchsteiger. Eller snarare till hans program. Å ena sidan är det underbara miljöer och många bra tips från yrkeshantverkarna