När det gäller just knäckebröd varierar jag mig ganska mycket (både inom LCHF-vänliga alternativ och vanliga), detta kommer att hamna bland favoriterna
Under vårt tak är en blogg som jag med jämna och ojämna mellanrum brukar titta in på. Det är en paleoblogg, det vill säga en blogg som förespråkar stenålderskost
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Då jag använder mig av bloggen som en receptbank till mig själv och nu letat efter mina pannkaksrecept, tänkte jag att ETT inlägg med länkar till de inläggen är ju perfekt
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Den här fläskfilén är lätt att göra och blir mycket smakrik och god. Antingen grillar jag fläskfilén eller så steker jag den i ugn, bräserad i marinaden och serverar den direkt eller låter den svalna i marinaden och serverar den kall med något gott tillbehör som en fransk potatissallad, pastasallad eller bara härliga grönsaker – praktiskt när man har många gäster eller buffé
-) Gjorde en av Jamies egna favoriter häromdagen, Svartglänsande worcestershirefilé. Det finns mycket goda recept i Jamie Olivers bok "Jamie grillar" kan jag berätta
När det gäller grillkött är det kul att variera sig. Framför allt när man ska ha gäster. Det finns ju så mycket gott, svårt att välja ut vad man ska göra bara