Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Då är det bra att den även passar som pastasås och att äta med ris eller potatis, så kan du variera resterna till middag en annan dag eller ha i matlådan
Häll i creme fraiche, grädde och tomatpuré och låt röran koka upp. KYCKLINGGRYTA I UGNEN MED BACON OCH CHAMPINJONER4-5 pers1 paket bacon4 kycklingfiléer1 gul lök300-400 g färska champinjoner2 dl creme fraiche0,5 dl vispgrädde2 msk tomatpuré1 dl riven parmesanostSalt och svartpepparGör så här
Tillsätt tomatpuré och fräs lite till. 2 msk tomatpuré. 2 msk tomatpuré. Om man söker på orden fläskfilé och syltlök så kommer du garanterat att få en mängd träffar på kreolsk gryta