Frasig filodegspaj med spenat och fetaost. Pajen är inspirerad av Balkans pite med spenat. Istället för att göra egen deg, som man gör när man lagar pite, så har jag gjort det enkelt för mig själv och använt färdigköpt filodeg
Klicka ner degen i en oljad och bröad ( med havregryn) avlång brödform på ca 1,5 liter. det går åt två brödformar då receptet är för 2 limpor 4 dl havregryn (helst fiberberikade)
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Ett fantastiskt gott och neutralt bröd som passar till det mesta. Vill du har nygräddat bröd på tex. När jag ( baknörd som jag är ) tog bild på mina nybakade bröd i lördags, så kom hon med sin "mobil" och gjorde exakt likadant
Var på bakhumör och kände för en gångs skull för att baka bröd. Det är något som jag annars inte brukar baka så ofta men efter att dessa bröd blev så lyckade så fick jag lite blodad tand
Har ni saffran över efter julen. Baka skorpor med smak av saffran. Skillnad mellan biscotti och skorpor är att i skorpor använder man smör medan man använder mindre fett är man bakar biscotti