Idag har det varit en riktigt grå dag, men vi hann med en promenad på en mil idag också. Satt och tittade på lite bilder som jag tog i djurparken, vilken tur vi hade med vädret
Min mormor Karin dog för några år sedan på julafton och med julen nalkandes runt hörnet kom jag att tänka på en av alla hennes mjuka kakor som hon brukade baka
Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. 10st Libabröd. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
 Sedan kom pitabröden (klicka på länken för att komma till receptet) fram som jag hade gjort och fyllde dem med sallad, tomat, majs, gurka och hamburgaredressing
Jag har för första gången bakat surdeg här hemma och lyckats nåt så otroligt bra, att detta känns som jag kommer göra detta varje lördagshelg, när det vankas brödfrukost
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Det finns mängder av olika recept på hur man startar en surdeg. Jag har valt att dela med mig av ett receptet som jag själv testat och tycker fungerar bra
0. 5 liter vatten (rumstempererat). 125 g jäst. 12 tsk salt. 11 tsk olivolja. 111 dl (660 g) Kungsörnen KärnvetemjölKolla gärna in Matgeeks video när han bakar nattjästa frallor för att få bakninginstruktioner steg för steg