Blanda alla ingredienserna till marinaden och lägg i en påse tillsammans medkycklingen. Definitivt den godaste kycklingen på länge tyckte både sambon och jag
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladenvarm, bara
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Sedan var det bara att fördela de stekta kycklingbitarnaoch kasslertärningarna över salladen. Sedan skar jag kycklingfiléerna i stora bitar och stekte dem i smör på vardera sida ett par minuter
Häll i kokosmjölk ochsoja. Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Skär kycklingen i mindre bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.