Medkyckling. När kycklingen är färdig, tärna eller riv ner den i salladen, blanda i spenaten. Den marinerade kycklingen från Sydfisk är så otroligt saftig
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Kycklingen åts med Blomkål o broccoligratäng. FetaostKyckling i spenat&ostsås. Dela varje kycklingfilé på längden, o skär små snitt i fileen, i te igenom
sedan medfetaostoch russin. Smaka av med salt och peppar. ½ pkt fetaost. Salt och peppar. Vi serverar salladen till färsbiffar, men det går ju lika bra till både
Salladmed jordgubbar, tomater, fetaostoch avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Servera kycklingenmed kokt potatis, en fräsch grönsalladoch den stekta grönkålen. Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.