Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakadetomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Tillsätt torkad basilika, soja, fond, oliver och strimlade tomater. Den här grytan får en riktigt bra smak av soltorkade tomater, vitlök och annat gott
Lägg tomaterna, fetaosten och basilikan i en ugnsfast form och toppa med brödbitarna. färsk basilika. Receptet kommer från början från Jamie Oliver, men jag har minskat, ökat, ändrat och tagit bort några små grejer, så jag skriver ut det i sin helhet som jag gör det, och Jamie's recept hittar ni här
Under tiden korven är i ugnen, koka upp krossade tomater med några jalapenos som blev över, lite salt, peppar, några rejäla matskedar harissa och lite riven ost
Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Tycker man inte om det ena eller andra så byter man ut eller hoppar över, soltorkade tomater kanske kan vara nåt (inte i vårt kök för då sitter det en pillelisa och petar i maten) och kapris något annat