Köttet var klart i ugnen och locket plockades av. Tjockarevben från gris är ju helt fantastiskt gott och då det är mycket kött på dem finns det bra möjligheter att späcka dem med olika delikatesser från fantasins värld
Så, därför vill jag idag ge er ett litet grilltips (eller ugnstips för dem som inte har grillväder). Gnid in köttet med honungsblandningen och lägg köttet i en ugnssäker form
gärna tjocka. Täck revben med sås. Grill köttet i ugn på 200° i cirka 30 minuter. 1 ½ kg revben. Blanda ihop ingredienser till såsen i en kastrull and småkoka i cirka 10 minuter eller tills alla smaker är väl blandade
Koka upp vatten och lägg i kryddor, buljong och sist revbenen. Precis innan de skall grillas så penslar du på( "Godaste grillglacen" som jag lagt upp tidigare på min sida) rikligt på var sida och mellan det att du vänder köttet på grillen
Sätt in spjällen i ugnen på grill stax innan servering, så de får en fin yta. Sätt in spjällen i ugnen och pensla dem ofta med såsen, tills den tar slut
Till varmrätt lagade jag kanelkryddade revben. -) Det var även hon som lindade in de ostfyllda dadlarna i serranoskinka, sedan lät jag dem sedan få lite yta under ugnensgrill ett par minuter
Jag orkade inte stå och yxa isär revbenen - i stället skar jag bort köttet från benen. Att fritera fläsket innan det ska koka i sin sås och slutligen tillagas i ugn - vad ska det vara bra för