Hur blev det med julmiddagen?
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 krustader
  • 150 g ost
  • 1 kg tjocka revben
  • 1 msk olja
  • 1 msk malen kanel
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • ½ honung
  • 1 dl balsamvinäger
  • 4 torkade fikon
  • 3 msk socker
  • 2 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 msk smör
  • 4 st färska fikon
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 dl koncentrerad lingondricka
  • ½ dl strösocker
  • 1 vaniljstång
  • 3 gelatinblad
  • Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.