Älggryta och tipspå en god sallad med bl. Det blev en gryta i dag på älgkött. I går gjorde jag en sallad på färsk broccoli (skölj och dela i små buketter), små champinjoner (som jag putsade och stekte lätt i smör med salt och svartpeppar), en liten bit rödlök (skuren i skivor), en bit gurka (som jag skar i skivor och delade), olivolja, pressad lime, hackad persilja samt en aning med salt och svartpeppar
Jag har haft en alldeles underbar helg, varit på möhippa men det kommer i nästa inlägg. Gigi har jag lärt känna på mina Tabataresor som jag gjort ett antal gånger nu hihi (3 st) o i slutet på oktober bär det av igen till underbara Marbella
Handlade i dag på hemvägen från jobbet och hittade på billiga räkor. Här blev det en sallad på pasta som blev över från dagens middag och grönsaker från dagens sallad/råkost samt räkor, i matlådan tills i morgon
Här kommer några tipspå vad ni kan ställa på bordet till midsommar. Häll upp på flaska. När gästerna kommer eller suget av en drink faller på blanda så stark man vill ha, fyll upp glaset med fruktsoda/sprite/sockerdricka
Här kommer några tipspå drinkar, bufféinspo och efterrätter till midsommar. Fyll på med mousserande. Häll upp i ren flaska om den inte ska användas på dirren
I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän. Sallad med granatäpple och parmesan 1 huvud rosésallat 1 påse ruccola 1 dl rostade valnötter 1 granatäpple Parmesanost 3msk Ol. 1 påse ruccola