Tips. Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hurman kan göra. Det blir lätt så att allt hamnar på samma höjd när man dukar
Martin Lehnberg som är min fotograf och vän fotar fantastiskt bra och jag märker hur vårt tänk kring bakverken och upplägg blir bättre och bättre så det ska bli skoj att se slutresultatet
Två topptips för god mat i Torrevieja-området. Första gången jag gjorde en sådan här tårtamen det gick ju hur bra som helst och jag kan säga att mottagaren var överlycklig vilket är det allra bästa betyget
Mitt bästa tips är att låta tårtan stå och stelna någon halvtimma i kylskåp, och att därefter återigen gå över den med slickepott för att släta till ytan
Tanken är att jag ska ge lite tipspåhur jag gör när jag bakar. Delarna i bakskolan har du som läsare varit med och påverkat då jag gick ut i sociala medier för att få lite underlag om vad ni vill att jag ska tipsa om
Det finns alternativ hur du gör frostingen. Jag har skapat ett vegan/växtbaserat recept för särskilda tillfällen som man kan bjuda på – garanterat utan att någon misstänker hälso-kaka
Ett tips, för det blev kanongott. Hoppas verkligen att det bara är den riktiga våren som drar in med besked och att det inte är en föraning om hursommaren kommer att bli
Ytterligare ett tips om tårtansbotten inte helt ligger mot tårtbrickan (vilket lätt blir effekten när man bygger tårtan upp och ner) är att använda bitarna som du får över efter att du gröper ur mitten av tårtan för att fylla ut håligheterna