Flädermoussetårta (med gelé) på mandelbotten med halloncurd
SMASKENS.NU
SMASKENS.NU
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 gram smör
  • 2 dl råflorsocker
  • 2 ägg
  • 200 gram vetemjöl
  • 3 dl
  • 100 gram vetemjöl
  • 1,5 dl
  • 100 gram sötmandel
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl kolsyrat vatten
  • 175 grader
  • 25 minuter
  • 4 äggulor
  • 1 dl koncentrerad flädersaft
  • 25 gram florsocker
  • 0,5 dl
  • 2 gelatinblad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl avrunnen saft
  • från tinade hallon
  • 1 gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.