Servera korvarna i bröden, toppa med den syradekålen och senapsmajonnäsen. Lägg samtliga ingredienser till den syradekålen i en kastrull och koka i ca 10 minuter, smaka av med salt
Först ut blev surkål, dvs syradvitkål. Godare än surkål man köper i butik. Syrade produkter, så kallade fermenterade livsmedel, är otroligt gynnsamt för tarmmiljön
Strimla rödkålen mycket tunt och lägg i stor skål/bunke i metall. Pressa ner kålen i en stor glasburk med tätt slutande lock och häll sedan på vattnet upp till kanten
Efter koreanska matveckan är vi sålda på syrade inlagda sallader, och idag gjorde vi ett cross-kitchen-försök av syradkinakålssallad utan den uppenbara asiatiska smaksättningen
Inlägget Syradkinakålssallad dök först upp på BakingBabies. Man behöver inte göra Kimchi och inte heller surkål, det går att göra cross-kitchen-varianter som förgyller vilken mat som helst
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker