Fermenterade eller syradegrönsaker är rena rama hälsomaten. Det är inte svårt att syra själv, det tråkiga är att det tar tid innan man kan njuta av grönsakerna
Häll lagen het över grönsakerna och sätt på lock. Lägg i resten av grönsakerna och koka i 3 minuter till. Grönsakerna behöver stå och dra 1 dygn innan de serveras
Satsa på syradegrönsaker, isterband, thailändsk fisksås, yoghurt, smetana och liknande. Syrade produkter, så kallade fermenterade livsmedel, är otroligt gynnsamt för tarmmiljön
Skala och skär ner alla grönsaker i mindre bitar, utom vitlöken som du bara krossar lätt med kniven. Lägg alla grönsaker i en stor konserveringsburk och häll på vinägervattnet
Syradegrönsaker är något som gör magen mycket gott. Ge din mage lite syrande grönsaker varje dag och du kommer att göra din mage glad och stärka din tarmflora
Häll lagen het över grönsakerna och sätt på lock. Lägg i resten av grönsakerna och koka i 3 minuter till. Grönsakerna behöver stå och dra 1 dygn innan de serveras
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syradegrönsaker
Tistelvinds syradegrönsaker. Ekologiska grönsaker och en massa goda bakterier. Är av åsikten att det är mycket roligare käka goda syradegrönsaker än att svälja ner svindyra probiotika-kapslar eller synbiotika-pulver
Blanda grönsakerna i en skål, tillsätt olivolja, citronsaft, havssalt och svartpeppar. "Med lite planering blir detta en god och fräsch middag på knappa 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.