Rör isilleniromsåsen och häll sedan upp i en burk med lock. Jag har sett att många är inne på bloggen och söker efter recept på sill, så här kommer recepten på sill som jag gjorde i somras
Vi har som tradition att köra knytkalas med våra vänner familjen Persson, då vi står för matjesilltårtatill förrätt (och hur tusan vi ska dekorera den i år hade gjort oss gråhåriga om viinte redan var det
Bakom ses även pappas inlagdasill och strömming. Eftersom jag försökte få pappa att inte servera några köttbullar och prinskorvartill barnen så hade jag köpt en bit varmrökt lax och gjort en romsåstill den, för lax äter alla barnen
Det här är en jätte enkel och raffineradcocktail av matjesill, rödlök, finhackat ägg och romsås. Jag använde en färdigromsås med tångkaviar och dill från Sjöboden
Blanda ihoptillromsåsen och vänd ner sillen. Romsås. Låt sillenrinna av och skär imindrebitar. Hittade ett spännande recept på gravad strömmingiMatmagasinet
(Partytältet står på plats om solen skulle hålla sig borta) Vi träffas allihopavidlunchtid och äter sill lunch med matjesill,gräslök och färskpotatisvid dukat långbord
Öppna sillburken, häll av spadet. Romsåstill varmrökt fisk. Tänkte bjussa er på en påskbuffé som ni kan efterapa rätt av, ta tipsifrån eller hämta inspirationifrån och sedan göra er egna