Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Fira våren med den här ljuvliga förrätten. Vispa ihop äggulor med vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna
Några skivor tomat, pocheratägg, smulad & torkad piri piri samt gräslök och nötter. Jag har faktiskt testat att göra en annan sak också jag tänkt på läääääääänge men det kommer i ett annat inlägg
Som jag berättat innan så är det ju påskrecept det handlar om nu och om jag får säga det själv så är ju i alla fall färgerna på den här härliga förrätten väldigt "påskiga"
Sparris med hollandaisesås och pocheratägg, detta var vår förrätt på påskafton. Hollandaisesås är ju superenkelt att göra men att pochera ägg är lite lurigare
Bara som den är, eller kanske med ugnsrostad parmaskinka och ett pocheratägg. Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig
Som liten förrätt räcker soppan till sex - åtta personer, som lunchrätt till fyra. Traditionellt ska det väl ätas sillfrukost eller sillunch, och någon kanske t o m vågar sig på att ta fram grillen ur gömmorna, men jag tycker det passar bra att bjuda på en vårligt grön spenatsoppa med pocherade vaktelägg
En supergod förrätt som funkar grymt att äta på minglande fot. I en liten burk eller skål så lägger du i ägget, toppar med gräddfil, fiskrom, rödlök och kavringskrutonger
Servera med ett pocheratägg i varje tallrik. pocherade ägg. Vi saknar dessvärre bild av förrätten - en portugisisk grönkålssoppa, men den bör testas - suveränt god
Torskrygg med pocherade ägg och vitvinssås. Förrätt. Förrätt. Förrätt. Nyårsmiddag i sista minuten. Som alltid inför större högtider skjuter statistiken på min matblogg- eller snarare Receptsamling- i höjden
Själv åt Najni lite överbliven pesto till kvällsmat igår, till pocheratägg – också det en höjdare. Najni serverade anrättningen som förrätt till en trerätters lunch för tre personer