Så här kommer ett förslag på en god förrätt bestående av pilgrimmsmusslor, mango och chili. Tärna mangon, hacka chilifrukterna fint, skiva salladslöken, pressa limen och rör samman det hela med olja samt vinäger
Blanda i olja, vinäger, lite salt och peppar i mangosalsan. 1 Blanda mango, chili och koriander i en skål. 3 Lägg tre små högar mangosalsa vardera på fyra tallrikar. 2 st mango
Mangosalsa. Mango, fint tärnad. Servera direkt med avokadokrämen, mangosalsan, ringla lite fin rapsolja på sidorna och dra några varv med svartpepparkvarnen ovanpå musslorna/salsan
Eftersom jag har känt mig förkyld ett par dagar så har Oskar varit matansvarig här hemma och häromdagen gjorde han en jättegod rätt med pilgrimsmusslor och mangosalsa
Mangosallad. Blanda avokado, chili och mango och granatäpplekärnor. Salta och peppra på pilgrimsmusslorna och stek dem i en stekpanna med olja, 1 minut per sida. 150 g mango
en mango. Vill dela med mig av vår goda förrätt som vi hade på påskafton, en ceviche med gravad lax (jag använde den saffransgravade jag gjorde härom dagen) och pilgrimsmusslor, så himla gott
en mango. Skär laxen och pilgrimsmusslorna i små kuber och lägg i en skål. Skär avocado och mango i ungefär samma storlek och blanda med laxen och musslorna