Men jag hade mycket citron kvar så jag tänkte att jag äntligen skulle göra tabouleh som jag tror är en libanesiskt rätt, har ätit den på Falafel nr 1 Meze bakom lilla torg på Engelbrektsgatan
Jag gjorde en supergod försvenskad variant av Tabouleh (supergod libanesisk sallad baserad på persilja), skivade vildgurka, labneh och fyllde grillade hela paprikafiléer med mosad labneh
Låt bulguren vila i citronsaften medan du jobbar med andra ingredienserna så att kornen sväller. Finhacka persiljan, tomaterna och löken och blanda tillsammans
Andra namn på Pärlcouscous är Moghrabiah eller Libanesisk Couscous. Ta en extra noga titt på Ljummen Bulgursallad x 2 eller LibanesiskTabouleh som är riktiga höjdare
Hacka tomaterna, strimla persilja och mynta mycket fint och lägg i en bunke. Häll på ca 2 msk olivolja och saften från citronerna samt en matsked vatten
Därtill hade vi också tabouleh (libanesisk bulgursallad), tysk potatissallad, tastsiki (grekisk yoghurt+gurka+vitlök), foccaccia (italienskt örtbröd), vattenmelon och därefter tårta