När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Några lammracks som får steka till 58g i innertemperatur är alltid rätt. 6st Lammracks1msk Olivolja2st Vitlöksklyftor1tsk MyntaSalt & peppar från kvarnGrönsaksragu. Lammracksen, gnid in racksen med oljan och kryddorna, stek i en panna runt om till en fin gyllene färg runt om, efterstek i ugn ca 120g till 58g i innertemperatur, använd en stektermometer. När lammracksen är klara så låter ta ut dem ur ugnen och låt vila i ca 10min, skär i portionsbitar, under tiden så fräser du på grönsakerna i oljan och vitlöken. 6st Lammracks. 58g i innertemperatur, använd en stektermometer
Bryn de rumstempererade lammracksen tills de får en fin färg. Lamm, ugnsstekningNär rotfrukterna nästan är klara sänker du värmen till 150 grader och lägger in lammracksen i mitten av plåten. Låt dem bakas i ugnen i ca 10 minuter tills innertemperaturen är 57 grader. lammracks (800 g)
Närmare bestämt av lammracks. Dessutom är lammracksen otroligt trevliga att presentera på tallrik. Tillbehöret idag kanske inte är något man brukar förknippa med just lammracks, men jag tror att det kan bli bra kombination
Bryn lammracksen i en stekpanna i smör och olja. Lägg över lammracksen i en ugnsform. ca 800 gram lammracks. tills köttet har en innertemperatur på 55-58 grader. ca 800 gram lammracks
Massera in blandningen i lammracksen bryn dem gyllenbruna i smör och olja i en stekpanna. Lyft över lammracksen till en ugnsfast form och ställ in dem i ugnen
Stäng locket, och vänta till köttet har uppnått den innertemperatur du vill ha. Idag är det alla hjärtans dag, och om man vill fjäska för sin käresta med en god måltid tycker jag att man ska slå till på lammracks