Långlagat sidfläsk recept

Bolognese extra allt

Bolognese extra allt

Bolognese extra allt olivolja 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 4 vitlöksklyftor 1 kilo nötfärs 200 gram rökt sidfläsk 200 gram kycklinglever 2 lagerblad 1 msk nystötta fänkålsfrön 5 sardellfiléer 2 dl rödvin 2 burkar Mutti krossade tomater 2 msk Mutti trippelkoncentrerad tomatpuré salt och svartpeppar råsocker Hacvka löken, tärna moroten och sellerin. 200 gram rökt sidfläsk
Sichuan

Sichuan

Långlagat fläskött med sherry, stjärnanis och sichuanpeppar. Röd-brässerat sidfläsk. Färskt sidfläsk, skuret i tärningar,
En värdig avslutning

En värdig avslutning

Långlagatsidfläsk på grillen - ännu en favorit fr. ▼. maj. (29). Korvhantverk, såväl till namnet som till gagnet

Långlagat fläsk

I veckan fick den komma till heders igen, den gamla bloggen , för det var så länge sen jag lagade rätten att jag glömt av hur… ”Lägg sidfläsket i en ugnsfast form och sätt ugnen på 125° Rör samman smält smör med lite dijon, lite ketchup, lite chili och en skvätt soja och pensla på alla sidor
Den moderna grisen

Den moderna grisen

Vad jag vet har min farmor alltid lagat sidfläsk och kallat det just så. Rimmat sidfläsk är ordentligt fettinsprängt, det kan knappt bli fel