Ta bort svålenpåsidfläsket och skär det i tärningar. Burgare på högrev och sidfläsk. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Denna sweet chili-marinad är enfavorit hemma hos oss. Halvera tomaterna, salta och krydda rikligt med ny- och grovmalen svartpeppar och toppa med ett tjockt täcke finriven parmesanost
Lägg flanksteken i enplastpåse. Lägg upp på skärbräda, och skär upp i tunna skivor mot fiberriktning. Ta flanksteken direkt frångrillen, och lägg den i resting butter i formen
Ta av grytan frånvärmen och låt svalna med locket på. Kalvköttet lagades till i helgen och blev till en klassisk långlagad söndagsstek frånboken ”Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder
Smula tofun i en bunke. Blanda ner i tofun tillsammans med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och kryddor, och tillsätt så pass mycket mjöl så att smeten går att forma till burgare
Hittade ett recept påen ny variant av chokladmousse gjord på avokado. Men det är det såå värt. Denna tar lite mer tid och vispande att göra, än den här på avokado och dadlar
Min favorit - grillad lax. Ett hav av människor bakom oss (Annexet - Globen). Hallonglass hör till en av mina favoriter och hur du gör rån hittar du här och glass här
Passar som tillbehör till rökt lax, gravad lax, stekt lax, grillad lax - till lax, helt enkelt. Jag har skrivit liknande gurksallader tidigare, men det som skiljer dennafrån dem är kombinationen av pepparrot, dill och ättika
T-bone steak. Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer. Stick in den i köttet innan du börjar grilla för annars rinner köttsaften ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.