Vi hade Kristofers föräldrar över på middag i lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
Det bjöds på en bulletårta, det är ett gott bakverk med ett otroligt osexigt namn. Tårtan uppskattades, och tillsammans med lite TofuLine vaniljglass så var den fulländad
Bland annat den här goda kycklinggrytan. Det är ingen färgglad historia menden blev väldigt god. -) Att röra i avgolemono (citron och ägg) i en gryta i slutet är tydligenen grekisk tradition för att fräscha upp grytor
Mixa denna del, häll över svamp- och lökfräset och rör ner grädden. Gästerna tog så väl hand om våra barn (även efter de hade kommit hem från skridskoturen)att Anders och jag helt kunde ägna oss åt mat- och dukningskonster
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.