600 g Potatis, kokt och halverad. Börja med att göra en dry rub. Rosta kummin, svartpeppar och koriander i en torr panna på medelhög värme tills det får färg, ca 7-8 min
Servera med kokt broccoli. broccoli kokt. Torka av köttet. Salta och krydda med peppar och ingefära. Bryn köttet i en stekpanna med matfett, 1–2 minuter per sida
600 gram potatis(ar) , kokt och halverad. 1. Börja med att göra en dry rub. Rosta kummin, svartpeppar och koriander i en torr panna på medelhög värme tills det får färg, ca 7-8 min
Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Bryn kotletter / grytbitar krydda ej. Hacka Lök , Svamp och Paprika efter tycke i storlek och bryn även dessa
Servera grytan med kokt ris. Måndag idag och ledig dag eftersom jag jobbat i helgen. Idag visar termometern endast -15 grader, men det blir en innedag ändå tror jag, har nämligen planerat att städa huset