Häll alltid bort blötläggningsvattnet ochkoka i nytt vatten. Man bör gärna koka de lite för mycket än för lite då de kan bli en tuff match även för robusta magar
* Skiva, hacka, dela och blanda ihop ingredienserna som ni själva tycker passar bäst. * Innehållet kan ju ändras i det oändliga och jag tog bara med det jag själv använde till detta
Det är en nära kusin till den spanska paellan och man kan göra det som långkok, beroende på ingredienserna, eller som en snabbare variant där det är klart när riset har kokat färdigt och nästan all vätska har sugits upp
bred tonfiskröran på lager ett och äggröran på lager två lägg ihop. 1gröna ärtor. 11 burk majs. 1till röra 1 ca 3 små burkar tonfisk gröna ärtor 1 burk majs 1 burk majonnäs lite creme fraich citron peppar 1 finhackad purjolök 1 hackad rödlök till röra 2 röd stenbitsrom 2 burkar ala 100 g 5 kokta hackade ägg 1 burk majonnäs lite creme fraichtvå hackade rödlökar smörgåstårtbotten eller landgångsbröd till garnering ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka räkor körsbärstomater gurka citron kruk salladBlanda ingredienser till båda rörorna
Om du har frysta ärtor, så får du koka upp dem i lite saltat vatten och sen lägga dem i en sil. Låt den koka upp, och häll även i Kaj P och sambal oelek