Majs- och blomkålsburgare på surdegsbröd med ärt-och myntadipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.8 st Blomkål Färsk
  • 380 g Kikärtor Kokta
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.3 st Chilipeppar Röd
  • 3 st Ägg
  • 2 tsk Bakpulver
  • 1.3 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Salladslök
  • 380 g Majskorn
  • 1 msk Olivolja
  • 450 g Gröna Ärtor Frysta
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk
  • 3 msk Olivolja
  • 1 tsk Flingsalt
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 200 g Gröna Linser Torkade
  • 250 g Vanliga morötter
  • 2 krm Chilipeppar Röd
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Romansallat
  • 1 st Kvisttomater
  • 1 st Rödlök
  • 360 g Hamburgerbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.