Bulgurpilaf med grillad kycklingfilé och myntatzatsiki
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 8 dl pilaf bulgur (bulgur blandat med rostad vermicelli)
  • 2 st hönsbuljontärningar eller 1 msk salt
  • 1 lök, hackad i tärningar
  • 1 msk curry
  • 1 tsk gurkmeja
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 4 dl djupfrysta grönsaksmix (med paprika, majs, ärtor)
  • 10 dl hett vatten
  • 0,5 dl rapsolja
  • 3-4 st kycklingfilé, dela dem i mitten
  • 0,5 pressad citron
  • 1 msk örtsalt eller vanlig salt
  • 1 msk curry
  • 1 msk paprikapulver
  • 0,5 msk gurkmeja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk lökpulver
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 gurka, riven
  • 6 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk torkad mynta
  • 0,5 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk citronsaft
  • 1,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.