Sjud tills såsen har tjocknat något. Smält smöret i kastrull och låt svalna en stund. Blanda äggulor och vatten i en kastrull som du ställer i ett vattenbad
En klassisk rätt som får lite extra sting från ingefäran i drycken. Efter hand kan man öka tempot men häll inte på för mycket för då riskerar man att såsen spricker
), "klassisk bearnaise", "bearnaise original" och värst av allt, "bearnaise light". Missförstå mig rätt, jag har all respekt för att inte alla är djupt matlagningsintresserade och att många tycker att det är jättesvårt att lyckas med bearnaise eller hollandaise
Det här är en klassisksås i det franska köket, en smörsås smaksatt med en reduktion på schalottenlök med vitt vin eller ännu hellre torr Vermouth och vinäger
Under tiden den rimmas gör du Hollandaisen, Tomatsåsen & Blomkålsmoset. Hollandaise. Tomatsås. Lägg torsken i en ugnsform, spritsa moset runt kanten på formen, lägg på tomatsåsen & hollandaisen