4 skivor kalvlever à ca 150 g. 4 msk olja. 4 skivor kalvlever à ca 150 g 1 gul lök 1 äpple 4 tsk kapris 2 msk sherryvinager 1 knippe persilja 1 dl brödkrutonger 1 köttbuljongtärning 0,5 l vatten 4 msk olja 2 msk smör salt peppar
Råvaran kalvlever väcker olika reaktioner bedoende på vem man talar med. Fräs lök och vitlök i olja. Själv har jag först i vuxen ålder lärt mig uppskatta kalvlever
Skär levern i tunna skivor, salta och peppra och stek skivorna i olja i en het stekpanna cirka 3 minuter på varje sida. 125 g kalvlever. 1 tsk olivolja
Smaksätt gärna couscousen med lite baconflott i stället för olja. 1 tsk olja. 175 g kalvlever. Låt couscousen svälla med hett vatten enligt paketets anvisning